Mother&Baby Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. 08 Eylül 2010, 10:13:29

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: gebelikte karın ve göğüsler neden çatlar fikri olan?  (Okunma Sayısı 396 defa)
baliminbali
Kundak
*

Üyelik Bilgileri
« : 26 Haziran 2009, 17:38:00 »

evet gebe anneler neden hep bizim vücudumuz? neyse kaşımamak en önemli şartlardan biri ikinci önemli şart ise tabiiki nemli tutmak maalum bölgeleri bunu da en temiz suyla yapın ..
gerçekten çok faydasını göreceksiniz demedi demeyin uygulayın dualarınızı bekliyorum...............
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2009, 17:42:16 Gönderen: baliminbali » Logged
mum
Tişört

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2010, 10:44:59 »

kayısı yağı ve susam yağı sürmek çatlaklara engel oluyormus diye okudum
fatma_dogru
Kundak
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2010, 14:35:44 »

3. ayımdan beri susam yağı kullanıyorum bende güzellik uzmanı tavsiye etmişti. karnıma hergün itinayla sürüp masaj yapmama rağmen altıncı ayda çatlaklar hortladı. bu ara iyicede abardılar hatta gitgide çoğalıyor. üşenmeden yine dürüyorum ama çatlamaya müsait bir vicuda hiçbirşey etki etmiyor sanırım. kendimden nefret ettim diyebilirim. hadi karnı anlıyorumda bacaklar neden çatlıyor beni en deli edende bu. bacaklarım çatlak içinde. son 4 haftamız ama hamilelikten bıktım. normal doğum istiyorum ama bakalım ne olacak çok problemli bir hamilelik geçirdim doktorum normal doğum ihtimalini biraz düşük görüyor ben ısrar ettiğim içinde çok zorlamıyor ama herhangi bir problem olursa mesuliyet kabul etmem dedi. püfff anne olmak ne zooorr
muhteva
Kundak
*

Bebeğimsiz asla

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 16 Temmuz 2010, 13:25:37 »

Ben okadar cok dıkkat ettım bol su ıctım susam yagı kekık yagı badem yagı kullandım ama karnım son 3 ayda oyle sıvrıldıkı catladı mecburen..kacıs yok annelık sureklı fedakarlık etmek degılmıdır zaten.feda olsun kızıma,canıma

Tüm dünyam bebeğimin
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM